NO / EN

Arv, ekteskap og samboerforhold

Vi har solid erfaring i å bistå private i arverettslige problemstillinger, både knyttet til arv etter arveloven, utarbeidelse/tolkning av testament og skifte.

Hos oss får du skreddersydde løsninger tilpasset ønskene og situasjonen din. Målet vårt er å bidra til å unngå konflikt, men skulle dette oppstå bistår vi deg til et godt resultat.

Vi har solid erfaring med å hjelpe personer i arverettslige problemstillinger, både knyttet til arv etter arveloven, og utarbeidelse og tolkning av testament og skifte. Et godt råd er å sørge for at du har krystallklare avtaler på dette.

Et annet godt råd er at når du inngår ekteskap eller samboerforhold, bør du utarbeide avtaler som regulerer din egen og din kjæres økonomiske forhold. Vi bistår deg med en individuell vurdering av situasjonen din, og utarbeider avtaler som ivaretar behovene dine. Ved opphør av ekteskapet eller samboerforholdet, bistår vi i forbindelse med fordelingen av eiendeler og gjeld.

I en vanskelig situasjon skal du være trygg på at interessene dine blir ivaretatt på best mulig måte – det blir de hos Rime.

Ønsker du å snakke med en av advokatene våre?

Karen Margrethe Rime
Partner/Advokat
Viggo Scherger
Partner/Advokat