Om oss

En lagspiller du kan stole på

Vi er et mellomstort advokatfirma med et engasjert, målrettet og erfarent team av rådgivere. Vår filosofi er enkel – det skal lønne seg å bruke Rime.

Vår metode

Rime er et mellomstort advokatfirma som fokuserer på å gi bistand av høy kvalitet på en enkel og lettfattelig måte. Vi ønsker å være en lagspiller til kundene våre ved at vi ikke bare skal gi et juridisk godt svar – men også se kundens situasjon under ett og finne løsninger som er best for kunden totalt sett. Vi ønsker også at vår bistand skal være regningssvarende ved at advokatkostnadene ikke skal overstige nytten av et godt resultat. 

Vår historie

Rime Advokatfirma DA har sin opprinnelse i 1964 da Høyesterettsadvokat Finn Rime etablerte egen praksis i Oslo. Firmaet har siden sitt opphav hatt et sterkt fokus på konkurs og insolvens, og Rime er fortsatt et foregangsfirma innen behandling av store og komplekse konkursbo.

I dag er firmaet en moderne kunnskapsbedrift som leverer juridiske tjenester til næringslivet, innenfor ekteskap og arv, samt knyttet til fast eiendom.

Internasjonalt

Rime er som eksklusivt norsk medlem tilsluttet et verdensomspennende nettverk av uavhengige advokatfirmaer gjennom Lawyers Associated Worldwide (LAW). LAW har over 100 medlemsfirmaer lokalisert i over 50 land. LAW  representerer en global ressurs på over 4000 individuelle advokater. Gjennomm LAW kan vi raskt og kostnadseffektivt tilby førsteklasses juridisk bistand i alle viktige land og sentrale byer.

Jobbe hos oss?

Vi har et godt lag, men er alltid interessert i å komme i kontakt med faglige dyktige jurister som setter pris på å jobbe i et profesjonelt, men oversiktlig og hyggelig miljø. For mer informasjon - kontakt Karen Margrethe Rime eller Niels R Kiær.